DESPRE NOI

DJ timisoara, nunti, majorate, botozuri, petreceri private, petreceri corporate
Despre noi
Povestea din spatele DJ TIMISOARA

DJ TIMISOARA s-a născut cu muuuulți ani în urmă. Nu ne numeam așa inițial, eram doar niște oameni cărora le place muzica și le place să facă lumea să se distreze și să se simtă bine. Și pentru că vorba spune că “oamenii care se aseamănă, se adună”, într-o zi, în timp ce unul dintre noi era DJ la o nuntă din Timișoara, ne-am înțeles să ne întâlnim și să discutăm detaliile acestei noi idei. Aceea de a face ceva diferit ca și DJ în Timișoara și împrejurimi, indiferent că suntem la botezuri, majorate, nunți sau petreceri de firmă. Și deci, iată-ne!

CE PREȚUIM?

Ne ghidăm după câteva principii clare. În primul rând, oamenii TREBUIE să se distreze! Așa că, ținem cont de următoarele reguli, întotdeauna!

Comunicare

Clientul nostru știe ce își dorește. Sau are măcar o idee despre ce își dorește. Așa că, nu mergem la evenimente ca și cum noi suntem cei mai tari sau ca și cum noi am ști deja totul! Comunicăm cu clienții noștri în orice moment și punem orice idee pe foaie. Și le discutăm, împreună cu clienții!

Echipamente și oameni

Fie că vorbim despre boxe, lumini, echipamente de reproducere a muzici (console, laptopuri, mixer, etc), ne ghidăm după principiul: "clientul TREBUIE să simtă că evenimentul său este unic! Așa că investim constant. Investim în echipamente, în traininguri, licențe! Nu suntem pe primul loc dar țintim acolo!

Corectitudine

Nu o să îți spunem niciodată că îți oferim ceva și să ne prezentăm la evenimentul tău cu altceva. Nu funcționăm după principiul "lasă că merge și așa". Decât să cârpim, mai bine nu facem. Așa că ne pregătim mereu pentru diferite situații neprevăzute. Chiar și atunci când... se ia curentul :))

ECHIPA

Gașca din spatele DJ TIMIȘOARA

Benjamin Alecc
Founder
Viviane Andine
Mastering
Viviane Andine
Mastering
Syre McGoldrick
Sound Engineer
Colaborăm cu
Hai să vorbim

Vrei să ne întrebi ceva?

Poți să ne asculți sau să te pui în contact cu noi și pe alte canale media! Dai un click pe iconițe!

Multumim!

Am primit mesajul dumneavoastră și în scurt timp, cineva din echipa EVER MUSIC vă va contacta!